HAYAT EVE SIĞAR TEMALI RESİM YARIŞMASI

#HayatEveSığar

Temalı Resim Yarışması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından ülkece geçirdiğimiz şu zor zamanda, günümüzü evlerimizde nasıl geçirdiğimizi yansıtan ‘#HayatEveSığar” temalı resim çizme yarışması düzenlenecektir.

Söz konusu resim çizme yarışmasına gönderilecek resimlerin ve aşağıda belirtilen katılım bilgi formunun eksiksiz bir şekilde doldurulup
dbbsporhizmetleri@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Resim Yarışması Katılım Bilgi Formu'nu İndirmek İçin TIKLAYINIZ!!!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle Üniversitesi ve Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan alanında uzman kişilerden oluşan Juri Üyelerinin belirleyeceği en iyi 10 (On) resim ile ilgili ödül tablosu aşağıda belirtilmiş olup, son başvuru tarihi 31 Mayıs 2020 tarihidir.

NOT :YARIŞMAYA KATILAN HERKESE KİTAP HEDİYE EDİLECEKTİR.

YARIŞMAYA TEK BİR RESİM İLE KATILIM SAĞLANACAKTIR. BİRDEN FAZLA GÖNDERİLEN RESİMLERDEN SADECE BİRİ DEĞERLENDİRİLMEYE ALINACAKTIR.

Son başvuru tarihi 31 Mayıs 2020 tarihidir.

RESİM ÖDÜL TABLOSU

SIRALAMA 20 YAŞ ALTI01.01.2000 TARİHİNDEN SONRA DOĞANLAR SIRALAMA