1. ŞEHİR TİYATROLARI FESTİVALİ BAŞVURU FORMU

DİYARBAKIR ŞEHİR TİYATROSU

1. ŞEHİR TİYATROLARI FESTİVALİ KATILIM KOŞULLARI VE ŞARTNAMESİ

1. Festivale yapılan müracaatların  ön değerlendirilmesinde istenen belge ve dökümanlar başvuru formunda belirtilmiştir. Başvuru formu eksiksiz olarak doldurulmalı, formda istenen belge ve dökümanlar son başvuru tarihine kadar başvuru adresine gönderilmelidir.

2. Başvuru formu ve katılım koşulları şartnamesi tiyatro gurup sorumlusu tarafından imzalanacaktır. İmzasız olan, eksik bilgi ve belgelerin bulunduğu başvurular kabul edilemez.

3. Gösterime seçilen oyunların Telif Hakları Yasasına göre tüm sorumlulukları tiyatro gurubunun yetkilisine ve ya  o guruba aittir. Bu konuda oluşabilecek uyuşmazlıklardan Festival Yürütme  Kurulu sorumlu tutulamaz.

4. Başvuru işlemlerinin tamamlanması için, başvuru formunun, şartnamenin ve gerekli belgelerin festival son başvuru tarihi 4 mayıs 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar festival adresine ulaşması gerekmektedir.

5. Festival 28 mayıs - 3 haziran 2018 tarihlerinde yedi gün sürecektir. Açılış ve kapanış etkinlikleri gerçekleştirilecektir. Festivalin açılış ve kapanış etkinliklerine katılımı mümkün olan topluluklar azami sayılarla bunu gerçekleştirmeye çalışacaktır.

6. Katılımcı toplulukların dekor ve kostüm masraflarını kendileri karşılayacaklardır.

7. Katılımcıların ulaşım, konaklama ve yemek giderleri tarafımızdan karşılanacaktır. Katılımcı guruplar sadece iki gece konaklayabileceklerdir. ( Oyundan bir gün önce ve oyun akşamı )

8. Oyunlar Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde gösterime sunulacaktır.

9. Sahne ve salonla ilgili her türlü soru için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Sinema Şube Müdürlüğü ile iletişime geçilecektir.

10. Festival tarihlerinin değişmesi ya da festival iptali için tüm haklar Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde saklıdır.

İLETİŞİM:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Şehir Tiyatroları ve Sinema Şube Müdürlüğü Tiyatro Festivali Koordinatörlüğü

ADRES: Yenişehir Mahallesi Aziz Mahmutoğulları Caddesi DBB Kültür ve Kongre Merkezi Yenişehir Diyarbakır

TELEFON: 0532 068 49 21-0412 502 90 77-

E-mail: dbbfestival@gmail.com