HZ. SÜLEYMAN TÜRBESİNDEN, EĞİL PEYGAMBER KABİRLERİNE ÜCRETSİZ SERVİS

SUR İLÇEMİZDE BULUNAN HZ. SÜLEYMAN TÜRBESİNDEN, EĞİL İLÇEMİZE HZ. ELYASA VE HZ. ZÜLKİFL PEYGAMBER KABİRLERİNE ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Cumali ATİLLA; Peygamberler ve Nebiler şehri Diyarbakır’ımızda dini turizme büyük katkı sunacak bir projeyi hayata geçiriyor.

İlimize gelen yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Diyarbakır’lı hemşehrilerimizin de yararlanacağı bu proje; “Sur ilçemizde bulunan Hz. Süleyman Türbesinden, Eğil İlçemizde bulunan Hz. Elyasa ve Hz. Zülkifl Peygamber Kabirlerine günde 2 sefer olmak üzere ücretsiz servis hizmeti sunulacaktır.

Bu servis hizmeti 25.02.2019 tarihinde 1 otobüs ile başlayacaktır. Servis aracı hareket saatleri aşağıda gösterilmiştir.

DİYARBAKIR - EĞİL
21 UC 002
HZ.SÜLEYMAN EĞİL TÜRBELER
GİDİŞ DÖNÜŞ
09:30 13:30
15:00 19:00

Kalkış: Sur İlçesi Hz. Süleyman Girişi.

Varış: Eğil Peygamber Kabirleri.

NOT: Saatler Namaz Vakitleri göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.