Büyükşehir Belediyesi Peygamber Kabirleri’nde temizlik seferberliği başlattı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Eğil İlçesi’nde yer alan ve çok sayıda turist ağırlayan Peygamber Kabirleri’nde temizlik seferberliği başlattı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, temiz bir kent için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kent merkezinde sürdürülen çalışmaların yanı sıra turistik alanları da temizleyen Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Eğil İlçesi’nde yer alan ve çok sayıda turist ağırlayan Peygamber Kabirleri’nde temizlik seferberliği başlattı.

Kalabalıkbir ekip, araç ve ekipmanla Peygamber Kabirleri’nin yer aldığı alan ve çevresindeki çöpler kaldırıldı. Toplanan çöpler Büyükşehir Belediyesi Çöp Aktarma İstasyonuna taşındı. Eğil halkı ve ziyaretçiler yapılan çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.