Büyükşehir Belediyesi camilerde temizlik çalışması başlattı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve hijyenik koşullarda ibadetlerini yerine getirmesi amacıyla kentteki camilerde temizlik çalışması başlattı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve hijyenik koşullarda ibadet etmesi için camilerde temizlik çalışması başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Koruma Şube Müdürlüğü, temizliğe ihtiyaç duyulan camilerin tespitinin ardından çalışmaların startını verdi.

Hz. Ebubekir’i Sıddık Camii’nin temizliği yapıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan ekipler, Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesinde yer alan Hz. Ebubekir’i Sıddık Camii’nin temizliğini gerçekleştirdi. Temizlik çalışması kapsamında halılar, avizeler, ayakkabılıklar, avlular, tuvaletler ve lavabolar deterjanlı suyla yıkandı.

Camilerde temizlik çalışması devam edecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı 10’ar kişilik ekipler tarafından yapılan temizlik çalışmaları devam edecek.