Sayın Ayşe Güzeloğlu’ndan Kuran Kursu ve Kermes ziyareti

Sayın Valimiz ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu, Sur ilçesinde yer alan Gençlik Merkezi, Kuran Kursu ve kermes ziyaretlerinde bulundu. 

Sayın Valimiz ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Sayın Ayşe Güzel Oğlu, Sur İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ahsen Kız Kuran Kursu, Dârü’l İslam İlim ve Gençlik Merkezi ile geliri kuran kurslarında öğrenim gören kızların eğitimine harcanacak kermesi ziyaret etti.

Ziyaretlerine Ahsen Kız Kuran Kursundan başlayan Sayın Ayşe Güzeloğlu’na Sur Kaymakamının eşi Sayın Meryem Çiftçi, İl Müftüsünün eşi Sayın Esra Karabayır, Sur ilçe müftüsünün eşi Sayın Gülşen Fakirullah, Sur müftülük müdürünün eşi Sayın Mücahide Elif Özdemir, Vaize Sayın Yıldız Aslan, Kuran kursu öğreticisi Sayın Emine Baş, Şehit eşi Sayın Zeynep Yılmaz, Sur müftülük memuru Sayın Neslihan Mutlu ve Sur ilçe Müftüsü Sayın İsmail Fakirullah eşlik etti.

Ahsen Kız Kuran Kursunda görevliler tarafından karşılanan Sayın Ayşe Güzeloğlu ve beraberindekiler, Kuran Kursunda öğrenim gören öğrencilerle yakından ilgilendi. Kursun çalışmaları ile ilgili bilgi alan Sayın Ayşe Güzeloğlu, daha sonra öğrenciler tarafından okunan ilahileri dinledi. Kuran Kursu ziyaretinin ardından Dârü’l İslam İlim ve Gençlik Merkezine geçen Sayın Ayşe Güzeloğlu, burada da bir süre görevlilerle görüştükten sonra Sur İlçe Müftülüğü önünde açılan ve geliri kuran kurslarında öğrenim gören kızların eğitimine harcanacak kermesi ziyaret etti. Kermeste görevli genç kızlarla sohbet eden Sayın Ayşe Güzeloğlu, daha sonra Sur ilçe müftülüğüne geçti.

 

Resim Galerisi