Sayın Güzeloğlu muhtarlarla bir araya geldi

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu, kentteki sorunları çözmek amacıyla geçen hafta itibariyle başlatılan “Muhtar Saati” uygulamasında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun kentin sorunlarını çözmek amacıyla geçen hafta itibariyle başlattığı “Muhtar Saati” uygulaması devam ediyor. Her hafta Çarşamba günleri 14:00 ile 16:00 saatleri arasında muhtarların ikamet ettikleri mahallelerinin sorunlarını dile getirme fırsatı bulduğu, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’ndaki toplantıya, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, DİSKİ Genel Müdür V. Ahmet Naci Helvacı, Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürü Veysi Kanat, Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, Büyükşehir Belediyesi ve DİSKİ Genel Müdürlüğü daire başkanları ile mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıya katılan muhtarlar ikamet ettikleri mahalle de yaşanan sorunları dile getirdi. İfade edilen sorunların muhatabı olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı daire başkanları, konu hakkında ve yapılacak çalışmalarla ilgili olarak muhtarları bilgilendirdi.

 

Resim Galerisi