Bu sayfayı yazdır

Büyükşehir’den Ücretsiz Sinema Günleri devam ediyor

Diyarbakır Büyük Şehir Belediyesi, çocuklara sinemayı sevdirmek ve ilgilerini artırmak amacıyla başlattığı Ücretsiz Sinema Günleri kapsamında bu ay animasyon türünde Jurassıc Hayvanlar ve Tüylü Arkadaşlar filmleri gösterime girdi.

Diyarbakır Büyük Şehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, kültür ve sanat çalışmaları kapsamında çocukların sinemaya ilgisini artırmak amacıyla başlattığı Ücretsiz Sinema Günleri devam ediyor. Kültür ve Kongre Merkezi Sinema Salonu’nda haftasonları iki seans şeklinde gösterimi yapılan filmlerden bu ay animasyon türünde Jurassıc Hayvanlar ve Tüylü Arkadaşlar gösterime girdi.

24 Kasım 2019 Pazar Günü’ne kadar devam edecek olan Kasım ayı film gösterimi programı şöyle:

TARİH                                                  SAAT: 11.00                                       SEANS: 14.00

02 Kasım Cumartesi                       Jurassıc Hayvanlar                           Tüylü Arkadaşlar

03 Kasım Pazar                                 Tüylü Arkadaşlar                              Jurassıc Hayvanlar

09 Kasım Cumartesi                       Tüylü Arkadaşlar                              Jurassıc Hayvanlar

10 Kasım Pazar                                 Jurassıc Hayvanlar                           Tüylü Arkadaşlar

16 Kasım Cumartesi                       Tüylü Arkadaşlar                              Jurassıc Hayvanlar

17 Kasım Pazar                                 Jurassıc Hayvanlar                           Tüylü Arkadaşlar

23 Kasım Cumartesi                       Jurassıc Hayvanlar                           Tüylü Arkadaşlar

24 Kasım Pazar                                 Tüylü Arkadaşlar                              Jurassıc Hayvanlar

 

Film özetleri ve detaylar

Jurassic Hayvanları

Jurassic Hayvanları, dünyayı kurtarmak bir araya gelen Yıldız Pawl ve ekibinin maceralarını konu ediyor. Galaksi büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalınca Yıldız Pawl ve ekibi yeniden bir araya gelir. Kötü bir kedi olan Marlon Butterpaws, galaksiyi yok edecek olan büyük bir planın hazırlığındadır. Elit bir uzay köpeği olan Yıldız Paws ve ekibi, dünyayı içinde bulunduğu tehlikeden kurtarmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Ekip, bir an önce Butterpaws’ı bulup onu durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Tüylü Arkadaşlar

Tüylü Arkadaşlar, hayalini kurdukları Tüy Kulübü'ne girdikten sonra ilk görevlerini yerine getirmeye çalışan yavru kuşların hikayesini konu ediyor. Yavru kuşlar Mooky ve Kooky, büyük bir hayalin peşindedir. Her kuşun hayali gibi onlar da Tüy Kulübü'ne katılmayı düşler. Bir gün aldıkları bir haber onların hayatlarının değişmesine neden olur. Hayatlarının en iyi haberi ile karşı karşıya olan Mooky ve Kooky, Tüy Kulübü' ne kabul edildiklerini öğrenir. Mutlu bir şekilde kulübe dahil olan yavru kuşlar, kulübün başkanı bilge Hoot-Hoot' dan ilk görevlerini alır. Dokuzuncu bulutun üzerinde uçmaya başlayan Mooky ve Kooky, düşündüklerinden daha zor olan görevlerini yerine getirebilmek için zorlu bir mücadeleye girişir.