Sayın Güzeloğlu Şehitler Ormanı için fidan dikti

Sayın Valimiz ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, Anadolu Kamuda Çalışan Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından oluşturulan Şehitler Ormanı’nda fidan dikti.

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, Anadolu Kamuda Çalışan Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kayapınar İlçesinde bulunan Diyarbakır Stadyumu bahçesinde oluşturulan Şehitler Ormanı’nda fidan dikti. Şehitler Ormanı fidan dikme törenine Sayın Güzeloğlu, önceki dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Ak Parti Diyarbakır Milletvekilleri, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, İlimizin üst düzey yetkilileri, Şehit aileleri ve gaziler, kurum müdürleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. 

Sayın Güzeloğlu, 5 bin ağacın dikileceği Şehitler Ormanı’nın hayırlara vesile olmasını diledi. Sayın Güzeloğlu ve beraberindekiler, üzerinde adının yazılı olduğu fidanı dikerek can suyu verdi. Şehitlerin adının yazılı olduğu fidanların dikildiği alanda Sayın Güzeloğlu ve beraberindekiler, Şehit İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın anısına fidan dikerek can suyu verdiler. Fidan dikme töreni çekilen toplu fotoğrafların ardından sona erdi.

Resim Galerisi