Sayın Ayşe Güzeloğlu, Öğretmenler Günü Dolayısıyla İlimiz ADEM Koordinatörleri İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu, ilimiz ADEM Koordinatörleri ile 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

ADEM Koordinatörü Sayın Nezihe Kent ve Sosyal yardımlaşma İl Müdürü Sayın Ramazan Çetinyamaç tarafından karşılanan Sayın Ayşe Güzeloğlu, Kahvaltı programı öncesi bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, katılımcıları görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Sayın Güzeloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenler gününü tebrik etti. Çok yoğun bir çalışma temposu geçirdiklerini ve geçirmeye de devam ettiklerini ifade eden Sayın Ayşe Güzeloğlu, ‘Bir teşekkür, bir beraberlik olsun istedim. Hepinize ayrı ayrı emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sevdiklerinizle güzel günler diliyorum. Hepinizi ayrı ayrı sevgiyle kucaklıyorum, diğer eğitmen olan arkadaşlarıma da sevgi ve selamlarımı iletirseniz çok memnun olurum’ dedi.

Konuşmanın sonrasında kahvaltı programına geçildi. Katılan tüm eğitmenlere günün anısı dolayısıyla rozet ve çiçek takdim edildi.

Kahvaltı programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Resim Galerisi