“Muhtar Saati” uygulamasının 9’uncusu gerçekleşti

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatıyla başlatılan ve muhtarların sorunlarına birinci elden çözüm aradığı “Muhtar Saati” uygulamasının 9’uncusu gerçekleşti.

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla başlatılan ve her hafta Çarşamba günü 14:00 ile 16:00 saatleri arasında düzenlenen  “Muhtar Saati” uygulaması, Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, DİSKİ Genel Müdür V. Dr. Ahmet Naci Helvacı, Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürü Veysi Kanat, Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, kamu kurum müdürleri, Büyükşehir Belediyesi ve DİSKİ Genel Müdürlüğü daire başkanları ile çok sayıda muhtar katıldı.

Güzeloğlu, vatandaşlardan gelen toplulaştırma talepleri ile ilgili tamamlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili muhtarlara bilgi verdi. Toplulaştırma konusunda bazı mahallelerde sorunlar yaşandığına da değinen Güzeloğlu, ilçe bazlı muhtar toplantıları yaparak bu sorunları çözmeyi amaçladıklarını ifade etti. Muhtarlar, toplantıda mahallelerinde yaşadıkları sorunları iletirken ilgili kamu kurum müdürü ve Büyükşehir Belediyesi ile DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün ilgili daire başkanları dile getirilen sorunlara ilişkin konu hakkında muhtarlara bilgi verdiler.

Resim Galerisi