Sayın Güzeloğlu’ndan İdareciler Günü Mesajı

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun İdareciler Günü Mesajı

Mülki idare amirleri sınıfının ihdası ile 10 Ocak 1971 yılında yapılan ilk mesleki toplantı, Türk idareciler derneği tarafından ‘İdareciler Günü’ olarak kabul edilmiştir.

İdarecilerimiz, milletimizin devletten beklentilerini tespit ederek millete sunulması gereken hizmetlerin karşılanması, birlik, beraberlik, huzur ve güven ortamının sağlanması, her alanda kapasite ve standardın iyileştirilmesi ve buna benzer pek çokfaydalı alanda üstün çaba ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Mülki idare amirleri devleti ve hükümeti temsil etme noktasında milletimize hizmet ederken devletin sadece gücünü değil aynı zamanda şefkatini de temsil ederek devletimiz ile milletimiz arasındaki sevgi, güven, bağlılık gibi duyguları ve milletimizin kendi içindeki dayanışma duygularını da güçlendirmektedir.

Ülkemizin gelişmesiiçin çaba sarfeden ve çeşitli projelerde başarı hedefleri ile etkin rol oynayan idarecilerimiz tüm zamanlarda aynı azim,kararlılık ve çalışma gayretiyle vazifelerini icra edeceklerdir.

Bu duygu ve düşünceler ve ‘Halka hizmet Hak’ka hizmettir.’ anlayışı ile güzel vatanımızın her noktasında görev yapmakta olan, mensubu olmaktan gurur duyduğum meslektaşlarımın ve emekli idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Gününü kutluyor, görevleri başında şehadete ermiş olan ve ebediyete intikal etmiş tüm idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Hasan Basri Güzeloğlu

Diyarbakır Valisi

Büyükşehir Belediye Başkan V.