Sokak hayvanları için 24 noktaya mama bırakıldı

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Bari Güzeloğlu’nun talimatıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri sokak hayvanlarının olumsuz hava koşullarında aç kalmamaları için Yenişehir, Kayapınar, Bağlar ile Sur ilçelerinede 24 farklı noktaya mama bıraktı.

Kentte yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle farklı alanlarda çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının olumsuz hava koşullarında aç kalmamaları için Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 24 farklı noktaya mama bıraktı. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, akşam saatlerinden itibaren Yenişehir, Kayapınar, Bağlar ve Sur ilçelerinde belirlenen 24 noktaya sokak hayvanlarının beslenmeleri için mama bıraktı.