Güzeloğlu tuzlama ve temizleme çalışmalarını denetledi

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, Bağlar İlçesi’nde kar yağışı sonrası vatandaşların mağdur duruma düşürebilecek don ve buzlanma olayına karşı ekiplerin yaptığı tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını denetledi.

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, Bağlar İlçesi’nde kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur duruma düşürecek olan don ve buzlanmaya karşı Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi ekiplerinin yaptığı tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Bağlar İlçesi Şeyhşamil Mahallesi Sento Caddesi, Medine Bulvarı ve Emek Caddesi’nde denetim yapan Güzeloğlu, esnaf ve vatandaşlara çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalışmalar esnasında trafikte bulunan sürücülerle de görüşen Güzeloğlu, don ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları için uyarılarda bulundu. Güzeloğlu’na Vali Yardımcısı ve Bağlar Kaymakamı Nihat Karabiber, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve birim amirleri eşlik etti. 

Resim Galerisi