Bu sayfayı yazdır

'Diyarbakır'a Hizmet Yolunda Buluşmaları' Çınar'da...

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, 'Diyarbakır'a Hizmet Yolunda Buluşmaları' kapsamında Çınar İlçesi'nde muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Çınar İlçesi'ni ziyaret eden Sayın Güzeloğlu, kanat önderleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çınar İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Sayın Güzeloğlu'nun yanı sıra Vali Yardımcısı ve DİSKİ Genel Müdür V. Dr. Ahmet Naci Helvacı, Çınar Kaymakamı Selami Kaya,  İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, kamu kurum müdürleri, Çınar İlçe protokolü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, muhtarlar, kanat önderleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde yürüttüğü çalışmaları anlatan Güzeloğlu, uzun yıllardır aksatılan Çınar'da bu yıl 30 kilometresi sıcak asfalt olmak üzere 235 kilometre yol yapılacağını kaydetti. Güzeloğlu, Çınar, Ergani ve Hani'de açılacak plent şantiyeleriyle ilçe kaymakamları koordinesinde ihtiyaç duyulan mahalle içlerine sürekli malzeme taşınacağını ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade etti. Sayın Güzeloğlu ayrıca 2023 yılına kadar tüm ilçelerde Kültür ve Kongre Merkezi kuracaklarını müjdeledi. DİSKİ Genel Müdür V. Dr. Ahmet Naci Helvacı ise, Çınar'da DİSKİ'nin yürüttüğü çalışmalar ve planlanan projelerle ilgili muhtarları bilgilendirdi.

Konuşmanın ardından toplantıya katılan muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar Sayın Güzeloğlu'na sorun ve taleplerini iletti. Toplantıda sorunların çözümü için atılacak adımlar tartışıldı.

Resim Galerisi