Güzeloğlu Sur’da denetimlerde bulundu

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, tarihi Sur İlçesi’nde denetim yaparak yürütülen çalışmalarla ilgili birim amirlerinden bilgi aldı.

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, tarihi Sur İlçesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmalarla ilgili birim amirlerinden bilgi alan Güzeloğlu’na, , Vali Yardımcısı ve Bağlar Kaymakamı Nihat Karabiber, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Abdullah Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem,  Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, kamu kurum müdürler ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları eşlik etti.

Sur İlçesi Fatihpaşa Mahallesi’nde Sur ve yeni yapılan konutları inceleyen Güzeloğlu, çalışmaların seyri hakkında bilgi alarak, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaların bir an önce tamamlanması için ilgili daire başkanlarına talimat verdi. Nasuh Paşa Camisini de inceleyerek eksikliklerinin giderilmesi ve ibadete açılmasını isteyen Güzeloğlu, Ramazan ayında Kurşunlu Cami’de açılacak iftar çadırı ve etkinlik alanlarını da denetledi.

 

Resim Galerisi