Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin minik sporcularından başsağlığı mesajı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı spor kurslarında eğitim alan minik sporcular, İdlib'teki saldırıda şehit düşen 34 asker için “Başımız sağ olsun” pankartı açarak Mehmetçik’e destek oldu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın spor kurslarında eğitim gören minik sporcular ve antrenörleri, Suriye'nin İdlib kentinde 34 askerin şehit olduğu saldırılara tepki göstermek için Türk bayraklı “Başımız sağ olsun” pankartı açıp asker selamı verdi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde çocuklara yönelik açılan kurslarda eğitim alan minik sporcular, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı tesislerde Mehmetçik’e selam göndererek şehitler için dualar okudu.