Okullarda Bilgi Evi tanıtımı yapılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin ilk ve ortaokul öğrencilerinin eğitimlerine destek vermek için oluşturduğu Bilgi Evi, Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı okullarda tanıtılıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde eğitim alanında faaliyet yürüten Bilgi Evi, MEB’e bağlı okullarda tanıtılıyor. Bilgi Evi öğretmenlerinin görev aldığı ilk ve ortaokullarda gerçekleşen tanıtımlarda öğrenciler ve öğretmenler konu ile ilgili bilgilendiriliyor. Tanıtımlarda son teknolojiyle oluşturulan sınıflar, fiziki ortam, öğrencilere yönelik oluşturulan kulüpler, verilen dersler ve sosyo-kültürel etkinlikler hakkında aktarımlar yapılıyor.

Bilgi Evi öğretmenleri, MEB’e bağlı ilk ve ortaokulları ziyaret ederek tanıtım çalışmalarını sürdürecek.