Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Vatandaşlarını Yalnız Bırakmıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 65 yaş ve üzerindeki yaşlılara koruyucu maske ve kolonya dağıtılacağı yönündeki açıklamalarının ardından harekete geçen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bakıma muhtaç yaşlıların evlerinde temizlik ve dezenfekten çalışması yaptı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen Korona virüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı’nın ardındanyaptığı açıklamada, bilim Kurulu'nun önerisiyle 65 yaş ve üzerindeki yaşlılara koruyucu maske ve kolonya dağıtılacağını belirtmesi üzerine,Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız verenBüyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Yaşlı Destek Programı kapsamında kentte bulunan yaşlı vatandaşların evlerine temizlik vedezenfekte çalışması yaptı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, temizlik çalışmalarının ardından yaşlı vatandaşlara koruyucu maske, kolonya, eldiven ve şampuandan oluşan kişisel bakım ve hijyen setlerini dağıttı.

Yapılan temizlik ve çalışmalarından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten yaşlı vatandaşlar, gösterilen ilgi ve yapılan çalışmalardan dolayı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’na teşekkür ettiler.

Resim Galerisi