Bu sayfayı yazdır

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüse (Covid-19) karşı kamusal alanlarda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatlarıyla Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ile Çevre Koruma Daire Başkanlığına bağlı ekipler kent genelinde Koronavirüse karşı (Covid-19)  temizlik ve dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında ekipler, Bağlar ilçesinde bulunan Sento Caddesinde temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı. Cadde üzerinde bulunan metruk yapılar, çöp konteynırları, oturma bankları, otobüs durakları, kaldırımlar, işyeri önleri ve vatandaşların bir arada bulunabileceği kamusal alanları temizleyip dezenfekte etti.

Temizlik ve dezenfekte çalışması öncesi ellerindeki “Biz Sizin İçin Temizliyoruz, Evde Kal Diyarbakır ve Evde Kal Türkiye” dövizleriyle vatandaşlara mesaj veren görevlilere, vatandaşlar alkışlarla, araçlarla yoldan geçenler ise korna çalarak destek verdi. Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik ve dezenfekte çalışmaları ölümcül koronavirüs salgının yayılması durdurulana kadar devam edecek.

 

Resim Galerisi