Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolilerini ulaştırmaya devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla Vefa Destek Grupları koordinasyonunda ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardım kolileri dağıtmaya devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla başlatılan gıda yardımlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. Vefa Destek Grupları koordinasyonunda gerçekleşen gıda yardımı dağıtımı tespit edilen ailelerin adreslerine teslim ediliyor. Gıda dağıtımını yapan ekipler, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle içinde bayrak, kırtasiye malzemeleri, oyuncaklar, balon bulunan hediye paketlerini de çocuklara dağıttı. Hediye paketinde ayrıca Sayın Güzeloğlu’nun çocukların bayramını kutladığı mektubu da yer aldı.

17 ilçede oluşturulan ekipler, 24 saat çalışma esasına dayalı olarak daha önce belirlenen adreslerde vatandaşlara içinde kuru fasulye, un, makarna, kırmızı mercimek, nohut, bulgur, pirinç, ay çiçek yağı, şeker ve salça bulunan 23 kilogramlık temel gıda ve içinde temizlik malzemelerinin bulunduğu kolileri dağıtıyor.

Vatandaşlar temel gıda ve temizlik malzemelerini almak için Büyükşehir Belediyesi’nin çağrı hattı ALO 153 ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na ait 0 412 226 22 98 telefon numaralarını arayarak taleplerini iletebilirler.

 

Resim Galerisi