Araltek firması 10 bin siperli maske hibe etti...

Diyarbakır’da üretim yapan Araltek firmasının sahibi Ali İhsan Özdoğan, Sayın Valimiz ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret ederek sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 bin adet siperlik maske (yüz koruyucu) hibe etti.

Koronavirüs’ten  (Covid-19) korunmak için kentte üretim yapan yerli firma olan Araltek, sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 bin adet siperlik (yüz koruyucu) hibe etti. Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret eden firma yetkilisi Ali İhsan Özdoğan ve Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Mustafa Fidan çalışmalarda başarılar diledi. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Sayın Güzeloğlu, ayrıca hibe edilen 10 bin adet siperlikten dolayı firma yetkilisi Özdoğan’a teşekkür etti.