Bu sayfayı yazdır

Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Vatandaşları Yalnız Bırakmıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında yalnız yaşayan ve kendi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan 65 yaş ve üstü vatandaşların yaşadığı hanenin temizlik ve teknik onarım işlerini yapıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, yalnız yaşayan, kendi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan, maddi durumu elverişli olmayan 65 yaş ve üstü vatandaşların yaşadığı hanede temizlik başta olmak üzere, elektrik, sıva, boya ve benzeri tüm onarım işlerini yapıyor. Ekipler, yapılan çalışmalarda hijyen kurallarına dikkat ederek vatandaşların sağlığını riske atmamak için gerekli tüm tedbirleri alarak çalışmalarını yürütüyor.

Bir ayda 22 yaşlı vatandaşın evinde elektrik, sıva, boya ve benzeri onarım işlerini yapan Büyükşehir Belediyesi, 2020’nin sonuna kadar 220 evin teknik bakım ve onarımını yapmayı hedefliyor.

Resim Galerisi