Güzeloğlu’ndan Kadir Gecesi mesajı

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun, Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

Mübarek Ramazan ayının en özel gecesi, rabbimizin bin aydan hayırlı olduğunu buyurduğu kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu, Kadir Gecesine erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadir gecesi, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, kulun Rabbine yakın olduğu, dua ve tövbelerin kabul edildiği biz inanlara bin aylık bir hayır kazanma fırsatının verildiği mübarek bir gecedir. Kalplerin arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurun artması için eşsiz bir imkân sunan Kadir Gecemizi tebrik ediyorum. Bu mübarek gecenin Diyarbakırlı hemşehrilerim başta olmak üzere İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Hasan Basri Güzeloğlu

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V.