Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs'ı Konserle Kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi korosu, 4 merkez ilçeyi üstü açık otobüsle gezerek vatandaşların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) salgının etkisini azaltmak amacıyla toplu şekilde kutlanamayan 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını gezici konserle kutladı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi Korusu üyeleri üstü açık otobüsle semt semt gezerek verdiği konserle 19 Mayıs coşkusunu yaşattı. Müzik sesini duyup Türk bayraklarıyla pencere ve balkonlarına çıkan vatandaşlar ise söylenen şarkıları alkışladılar.

Karantinadaki vatandaşlara konser

Müzik otobüsüyle Bağlar ilçesinde bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Halid Bin Velid Erkek Öğrenci Yurduna da giden Büyükşehir Belediyesi koro üyeleri, burada karantina altında bulunan vatandaşlar ile görevli sağlık personeline mini bir konser verdi. Yurtta karantina altında bulunan vatandaşlar ise bayraklarıyla çıktıkları pencerelerden söylenen şarkılara eşlik etti.