Güzeloğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun Ramazan Bayramı Mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Yeni umutlarla girdiğimiz bayramımızın,  ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Millet olarak yaşadığımız bu salgın sürecinde sorumluluk gösteren ve sağduyulu davranan Diyarbakırlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu zor günler geçecek ve bayramlarımızı yine sevdiklerimizle beraber, huzur dolu geçireceğimiz günler elbet gelecektir.

Bu duygularla tüm Diyarbakırlı hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi ise şükranla anıyorum.  Bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Hasan Basri Güzeloğlu

Diyarbakır Valisi

Büyükşehir Belediye Başkan V.

« Ağustos 2020 »