Büyükşehir Belediyesi çocukları parklarda ağırlamaya devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 0 – 18 yaş arası çocukların sokağa çıkmaları için verilen izin kapsamında parklarda minikleri ağırlayarak eğlendirmeye devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Koronavirüs (Covid-19) salgınında alınan önlemler kapsamında Çarşamba ve Cuma günleri 14:00 ile 20:00 saatleri arasında dışarı çıkmalarına izin verilen 0 -18 yaş arası çocuklar için etkinlik düzenlemeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Kayapınar İlçesinde bulunan Rojava Parkı’nda etkinlik düzenleyerek aileleri ile birlikte parka gelen çocukları eğlendirdi. Yüzlerce çocuğun katıldığı etkinlikte spor aletlerinden çeşitli engellerin bulunduğu parkurlarda spor eğitmenlerin gözetiminde çekişmeli yarışmalar yaptı. Eğlenceli anlar yaşayan minikler, oynadıkları oyunlarla stres attı, kazandıkları oyunlar için ödüllendirildiler.

Çocukları neşeli dakikalar yaşayan aileler düzenlenen etkinlikten dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.