Eryılmaz çalışmaları inceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Canlı Hayvan Borsası'nda devam eden düzenlemeler ve İlaçlama Birimindeki çalışmaları yerinde inceleyerek ilgili personelden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Canlı Hayvan Borsası'nda devam eden düzenleme ve iyileştirilme çalışmalarını inceledi. İlgili personelden bilgi alan Eryılmaz, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını istedi. Eryılmaz, "Canlı Hayvan Borsası’nı yenilenmiş haliyle en kısa zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Eryılmaz: İlaçlama çalışmaları titizlikle devam ediyor

Gece saatlerinde Sağlık Daire Başkanlığına bağlı İlaçlama Birimini ziyaret eden Eryılmaz, çalışmaları yerinde inceledi. Hemşehrilerimizin sağlığı için Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Eryılmaz, "Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı ekiplerimizin kent genelinde yürüttüğü ilaçlama çalışmaları titizlikle devam ediyor. En iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz." diye konuştu.