Buyuksehir Engelli Banner-3
    çöp topluyoz knak
    Buyuksehir Diyarbakir Malameye Banner-2

Mızraklı Bilgi Evi’ni ziyaret etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Yenişehir İlçesi Ofis semtinde bulunan Bilgi Evi’ni ziyaret etti, eğitim gören çocuklarla bir araya geldi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma yürüttüğü alanlarda incelemelerde bulunmaya devam ediyor. Yenişehir İlçesi Ofis semtinde bulunan Bilgi Evi’ni ziyaret eden Mızraklı, çalışmaların seyri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bilgi Evi’nin altında bulunan Millet Kıraathanesi’ni de gezen Mızraklı, ders çalışan öğrencilere başarılar diledi. Kıraathaneyi inceleyen Mızraklı, öğrencilerin ders çalışmasını engellememek için ilgili amirlerden kıraathane dışına çıkarak bilgi aldı. Daha sonra Bilgi Evi’ne geçen Mızraklı, yetkili eğitmenlerle görüştü. Bilgi Evi Kütüphanesi’ni gezen ve eğitmenlerle kütüphane hakkında görüş alışverişinde bulunan Mızraklı, kütüphanenin önemine dikkat çekerek, yeterli miktarda kitap bulunması gerektiğini belirtti.

Mızraklı, Bilgi Evi öğrencilerin satranç eğitimi gördüğü atölyeyi de ziyaret ederek, çocuklarla birlikte satranç oynadı.

« Mayıs 2019 »

HAVA DURUMU