• 2019_yaz_kursları
    çöp topluyoz knak
    Buyuksehir Diyarbakir Malameye Banner-2

Mızraklı DİSKİ personelleri bayramlaştı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı, Genel Sekreter yardımcıları ve meclis üyeleriyle beraber, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü (DİSKİ) ziyaret ederek personelleri karşıladı, geçmiş bayramlarını kutladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü (DİSKİ) ziyaret etti. DİSKİ çalışanlarını kapıda karşılayıp, geçmiş bayramlarını kutlayan Mızraklı’ya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları, meclis üyeleri ve DİSKİ Genel Müdürü Zeki Kantarcı eşlik etti.

DİSKİ personellerini kapıda şeker ve kolonya ile karşılayan Mızraklı, çalışanlarla tek tek tokalaşıp, geçmiş bayramlarını kutladı. Diyarbakır’da yaşayan yurttaşların refah ve mutluluğunu artıracak belediyecilik hizmetlerini, ekonomik, etkili ve verimli bir şekilde sunmayı hedeflediklerini belirten Mızraklı, Bayramın barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Diski çalışanlarıyla, kapıda gerçekleşen bayramlaşma akabinde Diski hizmet binasına geçen Eşbaşkan Mızraklı, Genel Müdür Kantarcı ve birim amirleri ile çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirdi.

« Haziran 2019 »

HAVA DURUMU