bbc
    banner sur disi
    banner nazim hikmet

Başkan Atilla’dan Dicle ilçesine ziyaret

Dicle ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, vatandaşlardan büyük bir ilgi gördü, sorunlarını dinledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, kent merkezinin yanı sıra dış ilçelerde de esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Dicle ilçesine giden Başkan Cumali Atilla, Dicle Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Alparslan Kılıç ile birlikte ilçe nüfusunun çoğunlukla yaşadığı 27 Mayıs Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Atilla yoğun ilgi gördü

Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Atilla, yoğun ilgiyle karşılaştı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Atilla, halkın belediyelerden taleplerini sordu.

‘Sorunları çözeceğiz’

Göreve gelmeleriyle birlikte halkın belediye hizmetleriyle tanıştığını belirten Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüteceği çalışmalarla vatandaşların sorunlarını çözeceğini söyledi.

Başkan Atilla’nın sohbet ettiği esnaf ve vatandaşlar, belediye başkanlarının ziyaretinden memnun olduklarını söyledi.

Kaymakamlık binası ziyaret edildi

Atilla, daha sonra kaymakamlık binasına geçerek burada bir süre Dicle Belediye Başkanı, Kaymakam Alparslan Kılıç ile görüştü.

Ziyarette, belediyelerin faaliyetleri, koordineli çalışma yürütülmesi ve belediyecilik hizmetleri konuşuldu.

« Mayıs 2017 »

Açık