Diyarbakırlılar Eyvan Grubu ve Sıra Gecesi konserinde eğlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Şubat ayı etkinlik takvimi kapsamında Diyarbakır Eyvan Grubu ve Urfa Sıra Gecesi Topluluğu konseri düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi, her ay farklı bir başlıkta düzenlediği etkinlik takvimleri ile Diyarbakırlılara ücretsiz etkinlikler sunmaya devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, FeqîyeTeyran Kültür Sanat Sezonu kapsamında “Hep Kültür Daima Sanat Şu Bat’an Güneşe İnat” sloganıyla hazırladığı Şubat ayı takvimi çerçevesinde Diyarbakır Eyvan Grubu ve Urfa Sıra Gecesi Topluluğu konseri düzenledi.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde ilk önce Diyarbakır Eyvan Grubu ardından Urfa Sıra Gecesi Topluluğu sahne aldı.

Diyarbakır ve Urfa yörelerine özgü türkülerin seslendirildiği konserde katılımcılar çektikleri halaylarla eşlik etti.

Konser, katılımcılar için hazırlanan çiğköftelerin dağıtılmasıyla sona erdi.