bflamego
    haber5
    haber6

Zabıtalardan Başkan Atilla’ya ziyaret

Zabıta Haftası nedeniyle zabıtaları makamında ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, zabıtaların belediye ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, “Yaptıkları çalışmalardan dolayı Zabıta Teşkilatımız ile ülkemizin farklı belediyelerinde vatandaşların huzur ve sağlığı için görevlerini sürdüren zabıtalarımızın Zabıta Haftasını kutluyorum” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, zabıtalarla bir araya geldi. 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Zabıta Haftası” dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda görevli personeller, Başkan Atilla’yı makamında ziyaret etti.

Zabıtalarla bir süre görüşen Başkan Atilla, zabıtaların anlamlı gününü kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.

‘Zabıtalarımız, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görüyor’

Zabıtaların kent için önemine değinen Başkan Atilla, şöyle konuştu: “Önemli hizmetler sunan belediyelerde, zabıtanın önemli ve ayrı bir yeri vardır. Yaptığı çalışmalarla vatandaşlarımızın güvenli,  sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıtalarımız, çalışmalarımıza yaptıkları hizmetlerle katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Zabıtalarımız görevlerini yerine getirirken ayrıca Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağıdır. Zabıtalarımız, Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmekte olup hemşehrilerimizin her zaman yanında ve hizmetindedir. Zabıta Haftası vesilesiyle bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı Zabıta Teşkilatımız ile ülkemizin farklı belediyelerinde vatandaşların huzur ve sağlığı için görevlerini sürdüren zabıtalarımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarı diliyorum.”

« Eylül 2017 »

Güneşli