Başkan Atilla’dan Dicle ve Ergani’ye ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Dicle ve Ergani ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, önerileri ve talepleri dinledi, belediyenin projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, kent merkezinin yanı sıra dış ilçelerde de esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Atilla, Dicle ve Ergani ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Atilla, yoğun ilgi gördü

Dicle ilçesine giden Başkan Atilla, Dicle Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Alparslan Kılıç ile birlikte ilçe nüfusunun çoğunlukla yaşadığı 27 Mayıs Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Atilla, yoğun ilgiyle karşılaştı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Atilla, halkın belediyelerden taleplerini sordu.

Başkan Atilla, daha sonra kaymakamlık binasına geçerek burada bir süre Dicle Belediye Başkanı Kaymakam Alparslan Kılıç ile görüştü. Ziyarette, belediyelerin faaliyetleri, koordineli çalışma yürütülmesi ve belediyecilik hizmetleri görüşüldü.

Başkan Atilla, Ergani’de esnafları ziyaret etti

Başkan Atilla, daha sonra Ergani ilçesine geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Ergani Kaymakamı Mesut Çoban’ı makamında ziyaret eden Başkan Atilla, ilçenin durumuna ilişkin bilgi aldı. Başkan Atilla, ardından Ziya Gökalp ve Milli Egemenlik caddelerinde esnafları ziyaret etti. Esnaflarla selamlaşan Atilla, vatandaşlarla çay içti.

Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Atilla, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Atilla, daha sonra Yoğurtçular Meydanı’na geçerek esnaflara hayırlı işler diledi.

Vatandaşların taleplerini dinledi

Başkan Atilla, daha sonra Milli Egemenlik Caddesi’ndeki durakta Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüse bindi. Bir süre otobüsle yolculuk eden Başkan Atilla, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmetinden memnuniyetini sordu, taleplerini dinledi. Başkan Atilla, durakta bekleyen yolcularla da bir süre görüştü.

Başkan Atilla’nın sohbet ettiği esnaf ve vatandaşlar, belediye başkanlarının ziyaretinden memnun olduklarını söyledi.

« Kasım 2017 »

Çoğunlukla Güneşli