Diyarbakır UMED Medya Okulu başvuruları başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) tarafından yeni nesil iletişimciler yetiştirmek amacıyla sertifikalı Diyarbakır UMED Medya Okulu açılıyor. 5 Şubat’ta başlayan başvurular 23 Şubat’a kadar devam edecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) tarafından yeni nesil iletişimciler yetiştirmek amacıyla sertifikalı Diyarbakır UMED Medya Okulu açılıyor. Büyükşehir Belediyesi ve UMED tarafından mülakatla seçilecek öğrencilerin eğitimlerini UMED üstlenecek. Eğitimler tamamen ücretsiz olarak verilecek. Medya Okulu'nda, medyada yaşanan değişime, sosyal medyadaki gelişmelere, teknoloji kullanımını etkinleştirmeye yönelik uygulamalı ve sistematik eğitimlerin verilmesi hedefleniyor.

Yeni nesil gazetecilik eğitimlerinin verileceği Medya Okulu'nda alanında uzman ve deneyimli gazeteciler tarafından Haber Yazım ve Teknikleri, Televizyon Haberciliği, Muhabirlik, İnternet Medyası ve Editörlüğü, Dış Habercilik, Medya Etiği ve Kültür Sanat Muhabirliği eğitimleri verilecek.

Diyarbakır’da ilk kez açılıyor

Diyarbakır’da ilk kez açılacak olan Medya Okulu'nda ayrıca, öğrencilerin algı gücünü artırmak, haber kaynağına ulaşma ve olaylara haberci gözüyle bakabilmeleri amacıyla profesyonel gazeteciler ve sosyal medya uzmanları deneyim paylaşımı da yapacak. Derslere sürekli katılım sağlayan ve başarılı olan öğrencilere 6 haftalık eğitimin sonunda sertifika verilecek.

Son başvuru tarihi 23 Şubat

5 Şubat’ta başlayan ön başvurular 23 Şubat 2018 Cuma günü saat 17.00'a kadar info@umed.com.tr mail adresine gönderilecek referanslı özgeçmiş ile yapılacak. Mülakat tarihleri ise öğrencilere ayrıca bildirilecek. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek olan eğitimler Mart ayında başlayacak.

« Şubat 2018 »

Açık