Başkan Atilla vatandaşlarla birlikte film izledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz sinema günleri kapsamında vatandaşlarla beraber sinema filmi izledi. Başkan Atilla, Kültür ve Kongre Merkezi’nde devam eden Kitap Günleri’ni ziyaret ederek vatandaşlara kitap hediye etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ücretsiz sinema günleri kapsamında gösterimde olan ‘Ayla’ filmini vatandaşlarla birlikte film izledi. Yoğun ilgi gören filmi vatandaşlarla beraber izleyen Başkan Atilla, gösterimin ardından vatandaşlarla sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Atilla, ardından Yenişehir Belediyesi’nin Kültür ve Kongre Merkezi’nde devam eden Kitap Günleri etkinliğini ziyaret ederek vatandaşlara kitap hediye etti.

Vatandaşlar, ücretsiz sinema günleri kapsamında düzenlenen etkinliklerden memnun olduklarını belirterek, "Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği kültürel faaliyetler hayatımıza renk katıyor. Cumali Başkanımıza bu yeniliklerden dolayı teşekkür ederiz." dedi. Başkan Atilla ise halkın taleplerine göre etkinlikleri hazırladıklarını belirterek, "Hemşehrilerimizin tüm isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz." dedi.

Başkan Atilla vatandaşlara kitap hediye etti

Başkan Atilla daha sonra Kültür ve Kongre Merkezi'nde devam eden Kitap Günlerinde yazarlar, yayınevleri ve kitapseverlerle bir araya geldi. Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin standını da ziyaret etti. Okumanın ve kişisel gelişimin önemini vurgulayan Başkan Atilla, vatandaşlara kitap hediye etti.

« Haziran 2018 »

• 20 Haziran 2018