Çınar ilçesine iki yeni toplu taşıma hattı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Çınar ilçesine iki yeni toplu taşıma hattıbaşlattı.

Ulaşım Daire Başkanlığınca vatandaşların eğitim, sağlık ve ticari ihtiyaçlarını rahat ve güvenli bir şekilde sağlaması amacıyla yeni hatlar oluşturuluyor.

Ulaşım Daire Başkanlığı, 27.04.2023 Perşembe (bugün) itibariyle Çınar ilçesi Meydanköyü ve Belek mahallelerine Ç-M ile H-3 kodlarıyla günde 2 sefer olmak üzere toplu taşıma hizmeti vermeye başladı.

Meydanköyü güzergah ve hareket saatleri:

“Doğu İlçe Garajı - Mehmet Akif Ersoy Bulv. - Sezai Karakoç Bulv. - Yeni Mardin Yolu - Yeşil Çınar Dinlenme Tesisleri - Çarıklı - Canlı Hayvan Borsası - Diyarbakır Hipodromu - Beşpınar - Çınar - Akçomak - Aşağı Konak - Demir Ölçek - Yaprakbaşı - Düz Ova - Meydanköy.

Hareketleri Saatleri

Doğu İlçe Otogarı

Meydanköyü Mahallesi

Belek güzergah ve hareket saatleri:

Doğu İlçe Otogarı - Mehmet Akif Ersoy Bul. - Sezai Karakoç Bul. – Yeni Mardin Yolu – Çarıklı – Batıkarakoç Mah.- Viranşehir Yolu – Ovabağ Mah. – Belek Mahallesi. (55 Km.)

Hareketleri Saatleri

Dağkapı