Bağlar Kırkkoyun mahallesi otobüs güzergâhı Ekince mahallesine uzatıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine, Doğu ilçe otogarı – Bağlar Kırkkoyun mahallesi arası hizmet veren “P-3” otobüs hattı güzergâhını Ekince mahallesine kadar uzattı.

Ulaşım Daire Başkanlığı, bugüne kadar toplu taşıma hizmeti verilemeyen mahallelerde yaşayan vatandaşların hastane, eğitim, ticari ihtiyaçlarını ve şehir merkezine ulaşımlarını güvenli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla ilave bir güzergâh oluşturdu.

Bugün itibariyle hizmet vermeye başlayan hattın güzergâhı şöyle:

Doğu İlçe Otogarı – Hayvan Pazarı – Yeni Mardin Yolu – Mehmet Akif Ersoy Blv. – Alipınar Cad. – Kuruçeşme - Urfa Bulvarı – Yolboyu Pirinçlik - Gömmetaş Mah. - Kolludere Mah. – Yalankoz Mah. – Karacadağ – Alatosun Mah. - Kırkkoyun Mah. – Ekince Mahallesi (55 Km.)

HAREKET SAATLERİ

DOĞU İLÇE OTOGARI