Dicle Sumak Mahallesi otobüs güzergâhı Dede köy mahallesine uzatıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine, Batı ilçe otogarı – Dicle Sumak mahallesi arası hizmet veren otobüs hattı güzergâhını Dede köy mahallesine kadar uzattı.

Ulaşım Daire Başkanlığı, bugüne kadar toplu taşıma hizmeti verilemeyen mahallelerde yaşayan vatandaşların hastane, eğitim, ticari ihtiyaçlarını ve şehir merkezine ulaşımlarını güvenli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla ilave bir güzergâh oluşturdu.

Bugün itibariyle hizmet vermeye başlayan hattın güzergâhı şöyle:

Batı İlçe Otogarı – Kadın Doğum Hast. – Ceylan AVM. – Kantar – Tesisler – Ninova AVM. – Seyrantepe – Yukarıkılıçtaşı Mah. - Yiğit Çavuş Mah. - Karaçalı Mah. - Büyükkadı Mah. – Soğanlı Mah. – Hani Yol – Sapanca Mah. – Büyükakören Mah. – Sergen Mah. – Kaygısız – Dedeköy – Baturköy Mah. – Meydan Mah. – Sergenli Mah. – Döger Mah. – Sumak (89 Km.)

HAREKET SAATLERİ

BATI İLÇE OTOGARI