Başkan Atilla: "Sur ilçemiz, Hükümetimizin yatırımlarıyla gelişiyor"

Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Sur ilçemiz, Hükümetimizin yatırımlarıyla gelişiyor" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gazi Caddesi ve Savaş Mahallesi'nde esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Atilla, halkın Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından memnuniyetini sordu. Sur'un kadim tarihi olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, tarihi ilçeye hükümetin önem verdiğini söyledi.

İlçenin her geçen gün geliştiğini belirten Başkan Atilla, "Sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında iş yerleri tarihi yapıya uygun hale geldi. Huzur ortamının gelişmesiyle birlikte, tarihi ilçemizi ziyaret eden turist sayısı arttı. Şehrimizde güzel işler yapılıyor. Devletimizin yaptığı yatırımlarla hemşehrilerimizin yüzü gülüyor. Sur ilçemiz, Hükümetimizin yatırımlarıyla gelişiyor" dedi.

Vatandaşlar ise Büyükşehir Belediyesi'nin kent için önemli hizmetleri hayata geçirdiğini belirterek, "Şehrimizin güzelleşmesinde Cumali Başkanımızın önemli bir payı var. Bu şehir sizin gibi çalışkan bir Belediye Başkanı görmedi. Güler yüzünüzle şehrin her yerinde halkın taleplerini soruyorsunuz. Yaptığınız çalışmalardan çok memnunuz" dedi.

« Haziran 2018 »

• 20 Haziran 2018