Başkan Atilla: Daima vatandaşlarımızın hizmetindeyiz

Kulp ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Daima vatandaşlarımızın hizmetindeyiz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Kulp İlçesini ziyaret eden Başkan Atilla, öğrencilerle buluştu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Atilla, sorunların çözümü için ilgili birim amirlerine talimat verdi.

İlk önce Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezinde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Atilla, öğrencilerle film izledi. Eğitim ve öğretim hayatına önem verdiklerini belirten Başkan Atilla, öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi. Ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Atilla, bir kıraathanede çay içip sohbet etti. Başkan Atilla, programın sonunda vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Büyükşehir Belediyesi adına kendisinden beklentilerini sordu.

‘Vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz’

Bu şehri bu şehir de yaşayanlarla yönettiklerini belirten Başkan Atilla, "Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz. Sosyal belediyecilikten şantiye belediyeciliğine kadar birçok alanda değerli hemşehrilerimizin talepleri ve şehrimizin ihtiyaçları çerçevesinde çalışmaları hayata geçiriyoruz. Devletimizin imkanları ve belediyemizin kaynakları ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz" dedi.

"Kulp'ta hemşehrilerimizle bir araya gelerek yatırımlarımızı yerinde değerlendiriyoruz" diyen Başkan Atilla, şöyle konuştu: "Kulp'ta bu yıl İlçe otogarı, 62 km sathi kaplama, 13 km sıcak asfalt, 74 km stabilize, 20 km beton yol ile içme suyu ve yağmur suyu çalışmaları yapıyoruz. Bununla beraber Kulp İlçemizde tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi için de projeleri hayata geçiriyoruz. Kulp'ta yaşayan hemşehrilerimizin mutluluğu bizim için önemlidir. Tıpkı 17 ilçe 1.042 mahallede yaşayan hemşehrilerimizin mutluluğu gibi."

Esnaf ve vatandaşlar ise gösterilen ilgi, ziyaret ve Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Atilla'ya teşekkür etti.

« Temmuz 2018 »

Değişken güneşli