Sayın Güzeloğlu ve Eşi Ayşe Güzeloğlu’ndan Şehit Ailesine Ziyaret

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V.  Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu, İstanbulda düzenlenen terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Süleyman Sorkut’un hac farizasını yerine getiren ailesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V.  Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu, şehidimizin yakınları ile bir süre sohbet ederek kendileriyle yakından ilgilendi.

Yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren şehit Polis Memuru Süleyman Sorkut’un yakınları, göstermiş oldukları yakın ilgi ve ziyaretleri dolayısıyla Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V.  Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu’na teşekkür ettiler.