Bu sayfayı yazdır

Hanımefendi Güzeloğlu, Görme Engellilerle Bir Araya Geldi

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu, Altı Nokta Körler Derneği üyeleri ve aileleriyle bir araya geldi. Talepleri ve sorunları dinleyen Sayın Güzeloğlu, çözüm için Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimlerinin gerekli çalışmaları yapacağını söyledi.

 

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu, Altı Nokta Körler Derneği üyeleri ve aileleriyle bir araya geldi.

 

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı Bizim Mekan'da yapılan görüşmeye, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu, Altı Nokta Körler Derneği Meclisi Kadın Temsilcisi Leyla Aytek, dermek üyeleri ve aileleri, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkan Çimen Açar, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Şube Müdürü Solmaz Ökten, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi (DİKASUM) Fatma Kikizade, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

 

Görüşmede, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V.  Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu, görme engelliler ve aileleriyle sohbet ederek kendileriyle yakından ilgilendi.

 

Görüşmede, kentte engellilere yönelik çalışmalar ele alındı.  Talepleri ve sorunları dinleyen Sayın Güzeloğlu, çözüm için Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimlerinin gerekli çalışmaları yapacağını söyledi.

 

Engelliler ve aileleri, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu’na engellilere verdiği destekler için teşekkür etti

Resim Galerisi