İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu’ndan Ali Emiri Bilgievi'ne ziyaret

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin yakın zamanda hizmete açtığı Ali Emiri Bilgievi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Bilgievinin eğitim ve kültür faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi alan Karaloğlu, daha sonra öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilere kariyer planlamasıyla ilgili düşüncelerini soran Karaloğlu, sınava girecek öğrencilere sistemli çalışmaları gerektiğini belirterek başarılar diledi.

Ali Emiri Bilgievi eğitmenleriyle de bir süre görüşen Karaloğlu, Bilgi Evi ve Akademi Lise benzeri eğitim yuvalarının yaygınlaşmasıyla kentin eğitimde başarı grafiğinin yükseldiğini söyledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu’na Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ve daire başkanları eşlik etti.