Büyükşehir Belediyesi, Daha Temiz Bir Kent İçin Çalışmalarını Arttırdı

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun göreve başlamasıyla şehrimizdeki sorunlar bir bir çözüme kavuşuyor. Sayın Güzeloğlu'nun talimatıyla, "Toplum Yararına Program" kapsamında çalışan 500 personelimiz, şehrimizin temizliği için tahsis edildi. Bu sayede caddeler ve sokaklar daha temiz olacak.

Büyükşehir Belediyesi, caddelerimiz ve sokaklarımızın pırıl pırıl olması için çalışmalarını arttırdı.

Sayın Güzeloğlu'nun talimatıyla "Toplum Yararına Program" kapsamında çalışan 500 personelimiz, şehrimizin temizliği için tahsis edildi.

7 gün 24 saat görev yapacak ekipler, daha temiz bir Diyarbakır için çalışacak. Caddelerde ve sokaklarda görev yapacak ekipler, hijyenik bir şehir oluşması için yoğun bir şekilde çalışmalarını yürütecek.

Diyarbakır'ımızın daha iyi bir noktaya ulaşması için belediyemizin farklı projeleri hayata geçmeye devam edecek.