Daha Güzel Bir Diyarbakır İçin Büyükşehir Aralıksız Çalışıyor

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatıyla Büyükşehir Belediyesi ekipleri daha güzel bir Diyarbakır için parklarda, bahçelerde, refujlerde bakım, onarım ve bitki geliştirme çalışmalarına başladı.

 

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatıyla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentimizin her yerinde yoğun bir çalışmaya başladı. 

 

Vatandaşlarımızı hak ettikleri güzelliklerle buluşturmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

 

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığımızın kentimizi yeşillendirmek için projeleri hayata geçiriliyor. 

 

Bu kapsamda Şanlıurfa Yolu ve 75 metrelik yol kesişim noktasındaki yeşil alan düzenlemesi tamamlanarak daha estetik bir görünüme kavuşması sağlandı.

 

Daha Yeşil Bir Diyarbakır için çalışan Büyükşehir Belediyesi, Mezopotamya Bulvarı'nda ağaçlandırma ve çim ekimi çalışmalarına başladı. Çalışmanın tamamlanmasıyla şehrimizin renklerine yeşilin bir tonunu daha katmış, kentimize güzel bir bulvar daha kazandırmış olacağız.

 

Daha güzel bir Diyarbakır için parklarda, bahçelerde, refujlerde bakım, onarım ve bitki geliştirme çalışmalarına başlandı.

 

Kentimizin farklı noktarında bulunan parklarda kırılmış ahşap mobilyaların onarımı yapılıyor. Zarar görmüş kaldırımlar ise tadilat ediliyor.

 

Parklarda çapa ve yabani ot temizliği yapan ekiplerimiz daha estetik bir şehir görünümüne katkı sunuyor. 

 

Parklarımızda bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni park yapımına başlanılacak. Projelerimiz sayesinde kentimiz yeşil ve estetik bir görünüme kavuşmuş olacak.

Resim Galerisi