Büyükşehir Belediyesi, İlaçlama Çalışması Başlattı

Zamanında ilaçlama yapılmaması nedeniyle oluşan sinek, böcek ve haşerelere karşı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'nca mücadeleye başlanıldı.

Halk sağlığını korumak ve bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek amacıyla kent merkezi dahil olmak üzere 17 ilçede, zararlı vektörlere karşı ilaçlama çalışmalarına başlanıldı.

Şehrin en önemli sorunlarından biri haline gelmiş zararlı vektörlere karşı ilaçlama sorunu, Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun göreve başlamasıyla çözülüyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, halk sağlığını korumak ve bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek amacıyla 17 ilçede ilaçlama çalışmalarına başladı.

Zamanında ilaçlama yapılmaması nedeniyle oluşan sinek, böcek ve haşerelere karşı tüm ekipler ve ilaçlamada kullanılan araçları seferber edildi.

Halkımızın sağlığı ve huzuru hem de çevre sağlığı dikkatte alınarak ekiplerimizce büyük bir titizlikle çalışmaları sürüyor. Ekiplerimiz sağlığı tehdit eden her türlü haşerenin bulunabileceği köşe bucağı ilaçlıyor.