Başkan Atilla: "Hükümetimizin Desteğiyle Şehrimiz Güzelleşiyor"

Yenişehir ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları inceleyen ve vatandaşların taleplerini dinleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Hükümetimizin desteğiyle şehrimiz güzelleşiyor." dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenişehir İlçesi Ofis semtinde vatandaşları ziyaret etti, Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmaları inceledi. Gevran Caddesi'nde tamamlanan kaldırımları kontrol eden Başkan Atilla, vatandaşların çalışmalardan memnuniyetini sordu. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Atilla, karşılaştığı öğrencilerle de sohbet etti.

Göreve başladığı günden beri, devletin imkanlarını hemşehrilerinin faydasına katkı sunacak çalışmalarda kullandıklarını belirten Başkan Atilla, "Şehrimizde her geçen gün, çalışmalarımız artarak devam ediyor. Şehrimizin fiziki, ekonomik, sosyal ve kültürel her yönüyle gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürürken, Diyarbakır’ın çağdaş, yaşanabilir ve tertemiz bir şehir olması için gayretle çalışıyoruz. Belediye kaynaklarımızı hemşehrilerimizin mutluluğu için kullanıyoruz. Yaptığımız her çalışmayla şehrimizin refah seviyesi artıyor. Hükümetimizin desteğiyle şehrimiz güzelleşiyor." diye konuştu.

Vatandaşlar ise Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı projelerden memnun kaldıklarını belirterek, "Diyarbakır'da 15 yıldır yapılmayan hizmetler, Belediye Başkanımız Cumali Atilla sayesinde yapıldı. Şehrimizde olumlu değişimler yaşandı. Cumali Başkanımıza, hem samimiyeti hem de hizmetleri nedeniyle teşekkür ederiz." dedi.

« Ekim 2018 »

Bulutlu