Büyükşehir Belediyesi Spor Tesislerinde Ücretsiz Kış Spor Okulları Kayıtları Başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, ücretsiz kış spor okulları kayıtlarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Sayın Valimiz ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla, Kış spor okullarında çocukların zihinsel, bedensel, ruhsal gelişimi ve sosyal hayatına katkıda bulunmak ve yetişkinleri spora teşvik etmek için Büyükşehir Belediyesi Spor tesislerinde farklı spor kollarında faaliyetlerine devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi Spor tesislerinde ücretsiz kış spor okulları kursunda; Atletizm, Badminton,  Basketbol,  Jimnastik, Engelliler, Fitness Futbol, Herkes için spor, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Oryantiring,  Otizim, Santraç, Tenis ve Voleybol kurs kayıtlarına başladı.

Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nda, bugün başlayan ücretsiz kış spor okulları kayıtları kış boyunca devam edecek.