Bu sayfayı yazdır

75 Metrelik Yol'a 3 bin ton sıcak asfalt serildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ana arterlerde araç sürüş konforunu yükseltmek amacıyla Kayapınar ilçesi 75 Metrelik Yol'da yıpranan yollara 10 cm kalınlığında 3 bin ton sıcak asfalt serdi. 

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yapı Yol Bakım ve Altyapı Kordinasyon Daire Başkanlığı, ana arterlerde yıpranan yollara sıcak asfalt seriyor. Asfaltlama çalışmaları kapsamında ekipler, Kayapınar ilçesi 75 Metrelik Yol'un gidiş ve geliş yönünde çalışmalarını sürdürüyor. Ağustos ayı itibariyle başlayan asfaltlama çalışmalarında şuana kadar 75 Metrelik Yol'a toplam 3 bin ton sıcak asfalt serildi. Sürüş konforunu yükseltmek ve trafiğin daha sağlıklı ilerlemesi için yapılan çalışmada yollara 10 cm kalınlığında asfalt seriliyor. 

 

Kent genelinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi,75 Metrelik Yol dışında bozulan yollarda da asafaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Yama çalışmalarında ekipler, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi yolunda yama çalışmalarına devam ediyor. 

 

Asfaltılamanın ardından yol çizgi çalışmaları başlayacak

Büyükşehir Belediyesi, 75 Metrelik Yol'da asfalt çalışmalarını tamamladıktan sonra Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, yaya ve araç trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yol çizgileri çizmeye başlayacak. 

 

Sıcak asfalt çalışmaları yılsonuna kadar devam edecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, mevsim koşullarının normal seviyede seyretmesi durumunda sıcak asfalt çalışmalarına yıl sonuna kadar sürdürecek. 

 

Resim Galerisi